Cum gasesti bucatarul de care ai nevoie

Profile recomandate

Bucatar Bucuresti CORNEL T. Bucuresti Muncitor,bun organizator,curat si cu o bogata experienta in arta culinara,toate acestea dobindite du...

Bucatar Bucuresti Sergiu P. Bucuresti Cu o experienta de peste 10 ani in industria hoteliera,am lucrat pentru hoteluri de 4 * si Companii ...

Bucatar Bucuresti Paul-Nicusor R. Bucuresti Buna ziua, ma numesc Racu Paul de profesie bucatar si lucrez in restaurante-catering-evenimente de 5...

Un bucatar talentat poate sa pregateasca aproape orice fel de meniu si sa faca modificari atunci cand este nevoie. Un specialist in bucatarie reuseste sa obtina rezultate optime intr-un timp si un buget prestabilit. Ce trebuie sa faci, insa, pentru a angaja un bucatar?

Stabileste care este exact jobul pe care il oferi pentru bucatar

Pentru a gasi persoana potrivita trebuie sa oferi informatii cat mai clare despre serviciile pe care doresti sa ti le ofere bucatarul respectiv. Aceste informatii vor fi enumerate si intr-un anunt pe care il poti face in diverse publicatii sau in online.

Prima informatie, esentiala, este cea referitoare la jobul de bucatar. Candidatii trebuie sa stie despre ce job este vorba. Iata cateva exemple:

- bucatar sef pentru conducerea unei echipe in bucataria unui restaurant
- bucatar ocazional, pentru diverse evenimente: reuniuni de familie, petreceri cu prietenii, cine romantice, aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate etc

- bucatar personal
- ajutor de bucatar
- cofetar bucatar etc.

In functie de tipul de job, trebuie anuntate toate cerintele postului. De exemplu, un bucatar manager trebuie sa exceleze intr-un anumit tip de bucatarie (de exemplu, bucataria franceza), sa aiba cat mai multa experienta in celelalte tipuri de bucatarii, sa aiba cunostinte solide de management pentru conducerea echipei, cunostinte financiare si aptitudini organizationale.

Stabileste conditiile si beneficiile oferite pentru postul de bucatar

Pune-te in locul candidatilor si noteaza toate detaliile care le vor fi necesare. In cazul in care cauti un bucatar pentru un post intr-un hotel, descrie cerintele jobului: sarcini zilnice, experienta ceruta, limba straina, alte abilitati precum onorarea responsabilitatilor fata de clienti. Adauga informatiile despre contractul de munca, sansele de marire a salariului si promovare sau alte detalii importante, ca de exemplu consultanta, cazare si masa asigurate etc.

In cazul unui bucatar ocazional pentru un anumit eveniment, precizeaza numarul de persoane pentru care va trebui sa gateasca bucatarul si tipul de meniu daca este vorba despre ceva deosebit care presupune specializare (exemplu gastronomia japoneza).

Cauta bucatarul potrivit

Apeleaza agentiile de recrutare sau opteaza pentru serviciile oferite de website-ul CautBucatar.ro pentru a gasi persoana potrivita. Pe acest website poti gasi o baza de date cu profile ale bucatarilor dornici sa-si ofere serviciile. Profilele bucatarilor contin detalii despre experienta acestora si specializari, informatii despre serviciile oferite si tarifele percepute, propuneri de retete culinare, fotografii si scrisori de intentie.

Solicita informatii despre educatia primita si experienta dobandita, insistand asupra stilului pe care il are fiecare dintre candidati. Astfel vei putea face o selectie mai buna a persoanelor care corespund nevoilor tale.

Nu uita sa ceri referinte, pentru a putea contacta, la nevoie, persoane care au beneficiat de serviciile bucatarului.

Fa o proba practica cu persoanele care ajung la interviul final, pentru a o putea alege pe cea mai potrivita. In cazul in care alegi o astfel de testare, este bine sa o treci in anuntul tau.

 

Linkuri recomandate: Bucatar Bucuresti I Bucatar Cluj I Bucatar Constanta I Bucatar Iasi I  Bucatar Sibiu I Bucatar Timisoara